Wie ben ik

Wie is Sasja

Hi, ik ben Sasja Kinds, Kindercoach!

Na dertien werkzame jaren in diverse financiële functies in de commerciële wereld, heb ik het roer omgegooid en ben gestart als zelfstandig Kindercoach. Een droom waarin ik graag kinderen wil begeleiden op de momenten dat ze het even moeilijk hebben. Zodat ze daarna weer vanuit eigen kracht hun pad kunnen vervolgen. Want dat is wat ik iedereen gun, in je eigen kracht staan! Zijn wie JIJ bent!

In mijn praktijk coach ik kinderen, jongeren en ouders.

Voor meer informatie over mijn professionele achtergrond kunt u mijn linkedinprofiel raadplegen.

En verder

Aangesloten bij:

Gecertificeerd:

 Zijn wie JIJ bent!

Diensten

De Praktijk

De praktijk is gevestigd aan De Noesten 66 in Westerbork. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Bij Sasja Coaching beschikt over een ruime praktijkkamer, een tweede ruimte voor lezingen, workshops of Relax kids lessen. Ook is er een toilet aanwezig. In de hal kunt u genieten van een lekker kopje koffie, thee of water. Voor de kinderen is er ranja. Ook is er speelgoed aanwezig.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Bel of mail me om kennis te maken.

Praktijk-foto

Copyright© 2017: www.bijsasjacoaching.nl | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Development : InDiv Solutions