Wie ben ik

Wie is Sasja

Hi, ik ben Sasja Kinds.

Na dertien werkzame jaren in diverse financiële functies in de commerciële wereld, heb ik het roer omgegooid en ben gestart als zelfstandig coach. Een droom waarin ik graag kinderen, pubers en volwassenen wil begeleiden op de momenten dat ze het even moeilijk hebben. Zodat ze daarna weer vanuit eigen kracht hun pad kunnen vervolgen. Want dat is wat ik iedereen gun, in je eigen kracht staan! Zijn wie JIJ bent!

In mijn praktijk coach ik kinderen, jongeren en volwassenen.

Voor meer informatie over mijn professionele achtergrond kunt u mijn linkedinprofiel raadplegen.

En verder

Aangesloten bij:

Gecertificeerd:

 Zijn wie JIJ bent!

Diensten

De Praktijk

De praktijk is gevestigd aan huis aan de Weidemaat 14 in Westerbork. Parkeren kan soms op de oprit of in de straat. Er is geen aparte wachtruimte voor ouders/begeleiders

.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Bel of mail me om kennis te maken.

Praktijk-foto
Praktijk-foto

Copyright© 2017: www.bijsasjacoaching.nl | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Development : InDiv Solutions