Happikids

Wil jij jouw kind helpen om vaardigheden te ontwikkelen om te ontspannen en te bouwen aan een positief zelfbeeld? Kom langs voor een HAPPIKIDS sessie.

Happikids

staat voor blije kinderen, zoals het woord al zegt. Ook als er geen specifieke hulpvraag is, kun je langskomen voor een leuke sessie. We ontdekken bijvoorbeeld samen je talenten en je maakt je eigen prachtige Talententekening. Of ben je misschien fan van edelstenen en ben je benieuwd wat ze voor je kunnen betekenen? Dan spelen we het Krachtstenenspel en ga je naar huis met je eigen krachtzakje met 4 magische edelsteentjes!

Altijd al op zoek willen gaan naar schatten? Het leuke van deze schatten is dat ze verborgen zitten in jezelf! Erg leuk om bijvoorbeeld samen met je vader en moeder, broers of zussen te spelen. Of misschien met je vrienden of vriendinnen en help elkaar om de schatten te vinden. Aan het einde van de sessie gaat iedereen naar huis met een eigen Schatkaart vol opgegraven schatten.

Hou je meer van dansen en bewegen? Ook dat kan! Op korte termijn start Bij Sasja Coaching met het geven van Relax Kids lessen. Relax Kids lessen bestaan uit beweging, mindfulness spelletjes, stretching, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties, mindfulness en visualisaties. Door deze stappen leren kinderen zich rustig, gefocust en ontspannen te voelen.

Relax Kids heeft een positief effect gehad op kinderen die te maken hebben met bijvoorbeeld autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, trauma, dwangneuroses, depressies, laag zelfbeeld, boosheid en angst.  Ontspanning met Relax Kids heeft kinderen geholpen leren om te gaan met een scala aan stressvolle situaties zoals pesten, examens, echtscheiding, rouw, langdurige ziekte en ziekenhuis- en doktersafspraken. 

Werkwijze

Ben je enthousiast geworden en wil je graag langskomen voor een Happikids sessie? Leuk! Bel of mail me, ook als je graag eerst wat meer informatie wilt.

Een Talenteninterview en een Krachtstenenspel sessie duren 1,5 uur. Een Schatgravers-sessie duurt 1 tot 1,5 uur, een beetje afhankelijk van het aantal personen. Deze kan natuurlijk ook alleen, samen met mij, gedaan worden.

Op dit moment ben ik bezig om afspraken te maken over de ruimte waar de Relax Kids lessen gegeven zullen worden. Zodra dit duidelijk is zullen de gratis proeflessen starten! Houd daarom Facebook en de website goed in de gaten.

Relax Kids lessen zijn zowel individueel als in groepen in te zetten en zijn geschikt voor elke leeftijd. Met Relax Kids zal Bij Sasja Coaching het volgende gaan bieden:

  • Little Stars lessen voor peuters en kleuters
  • Relax Kids lessen voor kinderen uit groep 3 t/m groep 6/7
  • Chill Skills lessen voor kinderen uit groep 8 en ouder
  • Lessen voor ontspanningssessies aan ouders
  • Kind- ouder Relax Kids lessen

Tarieven Happikids

De tarieven zijn inclusief: 21% BTW en gebruikte materialen.

 Op dit moment wordt er aan de website gewerkt. Voor een actueel overzicht van het aanbod en de tarieven kunt u het beste even contact opnemen.

HappiKids sessie
90,-
  • Talenteninterview 90 minuten
  • Krachtstenenspel 90 minuten
  • Schatgravers 90 minuten*
  • Of €60,- bij 60 minuten
Relax Kids
-

Prijzen binnenkort bekend.

Copyright© 2017: www.bijsasjacoaching.nl | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Development : InDiv Solutions